АНЖЕЛ
HGMIX, Модерна система за смесване на цветове Sadolin, лакове за дърво от Дания Helios Gruop, бои и латекси Екологични растителни масла
1 2 3 4

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Ефективно отстраняване на мухъла

Отстраняване на мухал

    Какво е мухъл и как се образува? Някои оценяват, че има над 250.000 вида мухъл, около 100 от които могат да бъдат намерени в нашите домове. Това са микроскопично малки гъбички, характеризиращи се с нишки, наречени хифи. Те се разпространяват по повърхността и проникват чак до мазилката. Те се размножават чрез спори, които се разпространяват много бързо във въздуха, образувайки нови колонии и нови места на инфекция.

    Ние препоръчваме SPEKTRA биоциден агент SANITOL за отстраняване на съществуващия мухъл, който се използва за покриване на заразените зони. При тежки инфекции препоръчваме да използвате продукта неразреден. При по-леки инфекции разредете продукта, както е указано на опаковката. Важно е да покриете повърхността около зоната, заразена с мухъл, тъй като само това ще осигури дълготрайно решение. Препоръчваме Ви да повторите процеса за по-добри резултати. Когато стените изсъхнат, премахнете мухъла механично. Никога не отстранявайте мухъла преди третиране с препарат, тъй като това ще разпръсне спорите във въздуха и ще доведе до нови инфекции. След това боядисайте с която и да е боя за стена.

Модерно преобразяване

Отстраняване на мухал Отстраняване на мухал Отстраняване на мухал

Това, което ме очарова в SPEKTRA Style, е, че е напълно без мирис и че успях да покрия бурния тюркоазен цвят само с един слой! Боядисването може да е забавно, особено в добра компания. Докато чакахме боята да изсъхне, имахме достатъчно време да готвим и да поговорим. Вечерта вече можеше да премахнем защитната лента.

Желанието на младото семейство, което живее в този апартамент, е той да диша в светъл нюанс. В началото те искаха да боядисат всичко в бяло, но аз ги убедих, че апартаментът е достатъчно светъл, за да се справи и с капка кафяво в морето от бяла боя. И успях! Всичко е възможно с помощта на Helios SPEKTRA Classic Plus!